Ras Elased Australis állócsillag

A Ras Elased Australis, más néven Algenubi, egy 2,97 magnitúdós sárga csillag az Oroszlán csillagképben. Szaturnusz-Mars természetű, merész, bombasztikus, kegyetlen, szívtelen, brutális és romboló természetet ad, de művészi érzékkel és kifejezőerővel. (The Astrology King)

Az ilyen leírások nagyon hasznosak lehetnek, de megvannak a korlátaik. Nem alkalmazhatók automatikusan,receptszerűen”. Bővebben: Mire jók, jók-e valamire egyáltalán az asztrológiai receptek? Mindenkinél más és más módon, a személyi horoszkóp sajátosságaitól függően nyilvánulnak meg.Tekintve, hogy a Föld jelenlegi népességetöbb mint 7 és fél milliárd, ennyi horoszkóp -variáció létezik. Beláthatod, hogy a szóba jöhető változatokat nem áll módomban egyenként kivesézni, komment formájában végképp nem. A TIÉDET sem 🙂 Kérlek tehát, ne tegyél fel olyan kérdést, hogy rád hogyan hat, mert nem fogok rá válaszolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre, szerzőik tiltásra kerülnek…

Az Oroszlán 20°42’-en álló Ras Elased Australis hatóköre 1°40’

A Nap augusztus 13-án csatlakozik a Ras Elased Australishoz

A Ras Elased Australis, epsilon Leonis, egy 2,97 magnitúdós sárga csillag az Oroszlán fejében, az Oroszlán csillagképben. Másik neve Algenubi, mindkettő az oroszlánfej déli csillagának arab nevéből származik.

FOK ÁLLÓCSILLAG HATÓKÖR
1512 Dubhe 2°20′
19 ♌ 26 Merak 2°10
20 42 Ras Elased Aus. 1°40′
21 ♌ 26 Ras Elased Bor. 1°10′
27 ♌ 17 Alphard 2°20′





A Ras Elased Australis állócsillag az asztrológiában

Az Algenubi állócsillag (Ras Elased Australis) Szaturnusz és Mars természetű (merész, kegyetlen, szívtelen, házasságtörő, bűnöző, hazug, vagyonvesztés, szegénység, kevés barát), és “Aki szétszaggat” néven emlegetik. Merész, bombasztikus, kegyetlen, szívtelen, brutális és romboló természetet ad, de művészi érzékkel és kifejezőerővel. [1] Vivian E.Robson: Állócsillagok. (Ford megj: A magyar változatban  csak az utolsó két mondat szerepel – a kimaradó részek rendszeres problémát jelentenek a magyar fordításokban. Angolosoknak ezért mindig az eredeti kiadás beszerzését ajánlom, jelen esetben olcsóbb és könnyebben beszerezhető a hiánypótló, de nem túl jó minőségű magyar változatnál.)

“Ezekről az Oroszlán fejében lévő csillagokról; ε Leo, Ras Elased Australis és μ Ras Elased Borealis; azt mondják, hogy olyanokat jeleznek, akik nagyra értékelik a nyelvet és a kifejezőkészséget, de olyanokat is, akik szívtelenek és kegyetlenek lehetnek.” [2]

“Olyan tulajdonságokkal ruházzák fel, mint például a Logosz magasabb szellemi ajándékainak közvetítése az azokat befogadni képes embereknek. Primitív szülötteknél ez a csillag veszélyessé válhat, ha rosszul álló Szaturnusszal vagy Neptunnal kapcsolódik össze, súlyos lelki depresszióra, esetleg öngyilkosságra utal. Egy “erősen” álló Marssal társulva az Oroszlánfej lázas betegségeket okoz, ha pedig az Uránusszal áll együtt, balesetveszélyt jelez. Bismarcknak ez a állócsillag pontos együttállást képezett az aszcendensével; ez a tény és a többi konfiguráció által betöltött szerep biztosította e kancellár szellemi fölényét”. [3]

A Ras Elased Australis csillag az Oroszlán szemöldökének régióját jelöli, és azzal a tulajdonsággal ruházza fel [ a szülöttet], hogy alaposan megvizsgálja a helyzetet, mielőtt továbbhaladna. [4]

A Ras Elased Australis állócsillag a jobb vese külső peremét uralja. [5]




Az Oroszlán csillagkép

A mundán asztrológiában az Oroszlán csillagkép királysággal kapcsolatos eseményekkel, különösen a királyok és királynők felemelkedésével vagy halálával, államfők megválasztásával vagy halálával, merényletekkel, felkelésekkel és mészárlásokkal, a valutával és a tőzsdével, a Vatikánnal és az Európai Unióval hozható összefüggésbe.

9 -es arab manzil – Al-Tarf

Akadályozza a betakarítást és az utazókat, és viszályt okoz.

Holddal: Ültess, építkezz, házasodj, de ne utazz.

24-es kínai Xiù – 柳 (Liǔ) fűzfa

Ez a ház a növényzetet, a szomorúságot, a könnyeket és a szenvedést uralja. Mindenre kedvezőtlen. Nem jó időpont új projektek elindítására, mert fennáll a befektetések elvesztésének kockázata.




A Ras Elased Australis állócsillag együttállásai

Aszcendens- Ras Elased Australis együttállás: Mohamed Ali 0°22′, Fülöp herceg, Edinburgh hercege 0°56′.

MC- Ras Elased Australis együttállás: Rossz hírnév, felemelkedés a kereskedelmi életben, amelyet szégyen és tönkremenetel követ. [1]

Gustave Flaubert 0°08′, Amélie Mauresmo 0°14′, Ilona Staller 0°56′ (és a Plútó), Louise Michel 0°56′, Rudy Galindo 0°56′, Vladimir Putin 1°09′ (and S.Node), Alberto Lattuada 1°16′, David Berkowitz 1°21′.

Deszcendens – Ras Alased Australis együttállás: Rettenetes Iván 0°34′

Szerencsepont-Ras Elased Australis együttállás: Mick Jagger 1°23′

Hold -Ras Elased Australis együttállás: : Beau Bridges 0°05′, Jeane Dixon 1°07′

Merkúr -Ras Elased Australis együttállás: : Mata Hari 1°02′ (and Uranus), Alan Leo 1°26′, Dave Chappelle 1°31′

Vénusz -Ras Elased Australis együttállás: Dr. Phil McGraw 0°06′, George W. Bush 1°32′

Mars -Ras Elased Australis együttállás: : Amy Winehouse 0°04′, Kamala Harris 1°05′, Nicholas Culpeper 1°05′, Boy George 1°10′

Jupiter -Ras Elased Australis együttállás: : Rudy Giuliani 0°07′

Szaturnusz -Ras Elased Australis együttállás: : Alice Cooper 0°20′, Tom Brady 1°12′, Hillary Clinton 1°20′

Uránusz -Ras Elased Australis együttállás: Meglehetősen destruktív lehet, mivel e bolygó ezen a ponton szétroncsolja a gerincet, és a 14. csigolyától (7. hátcsigolya) jobbra lévő izmokat érinti egészen a középső és felső hátizomzatig. A vese jobb oldali külső falainál sporadikusan és élesen jelentkeznek a görcsök. Égő érzés jelentkezhet a test jobb oldalán a háton. Ez olyan kiegyensúlyozatlanságot idéz elő náluk, hogy paranoiássá válhatnak a szeretteikkel és a hozzájuk közel állókkal szemben. Zsarnokoskodni kezdenek mindenki felett, így próbálva megőrizni az irányítást, és ez önző és erőszakos manipulációvá válhat, akár odáig fajulva, hogy látni sem nem akarjá szeretteiket. Az ilyen konfigurációval rendelkező nők annyira elbizonytalanodnak, hogy paranoiásan rettegnek támaszuk és biztonságuk elvesztésétől. A diéta itt nem tud segíteni; a naponta fogyasztott borsmentatea azonban megnyugtatóan hatna erre a testrészre. [5] (Ford megj: vagy igen, vagy nem. The Fixed Star Health and Behavior Imbalance, Ted George and Barbara Parker c könyv botrányosan túlárazott, modern munka. Állócsillagokkal kapcsolatban a régebbi, tradicionális források a megbízhatóbbak, egészségi vonatkozásaikat is beleértve.)

Sara, yorki hercegnő  0°06′, Mata Hari 1°01′ (és a Merkúr, Percy Bysshe Shelley 1°07′, Sean Penn 1°29′, George Clooney 1°30′, András, yorki herceg, 1°35′.

Neptun -Ras Elased Australis együttállás: : Linda Goodman 0°15′, George H. W. Bush 1°30′

Plútó -Ras Elased Australis együttállás: : Chuck Schumer 0°09′, Harvey Weinstein 0°33′, David Berkowitz 0°57′, Chaka Khan 1°05′, Xi Jinping 1°10′, Ilona Staller 1°30′ (and MC), Dr. Phil McGraw 1°31′

Északi Csomópont -Ras Elased Australis együttállás: : Jimmy Carter 0°49′

Déli Csomópont -Ras Elased Australis együttállás: : Pierre-Auguste Renoir 0°30′, Vlagyimir Putyin 1°25′

* Valamennyi állócsillag pozíciója a 2000-es adatoknak felel meg. A precesszió jelensége miatt ehhez az értékhez 72 évente 1 ° -ot kell hozzáadni

Az eredeti cikk: Fixed Star Ras Elased Australis (The Astrology King)




Referenciák

  1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, p.123.
  2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, p.32.
  3. Fixed Stars and Their Interpretation, Elsbeth Ebertin, 1928, p.50.
  4. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, p.60.
  5. The Fixed Star Health and Behavior Imbalance, Ted George and Barbara Parker, 1985, p.61.




A szerzőről

Jamie Partridge Ausztráliában élő asztrológus. 1968 szeptember 21-én született, bőséges élettapasztalattal rendelkezik, egészségügyi dolgozótól kezdve a farmi gazdálkodásig sok mindent kipróbált. Szűz stelliumának köszönhetően, miközben az égbolt titkait kutatja, tisztában van az anyagi világ realitásaival is. Ez cikkeiből is kitűnik. Az asztrológia iránt 29 éves korában, nem sokkal Szaturnusz – visszatérése előtt kezdett el érdeklődni, azt követően, hogy egy könyvesboltban „véletlenül” épp élethelyzeteivel rezonáló könyvek kerültek a kezébe. „Azt hiszem, tudat alatt választ szerettem volna találni arra, miért ennyire eseménydús és végzetszerű az életem mostanában” – ismerte fel később.

2009- ben, akkori házastársával, a szintén asztrológus Marina Macarioval közösen írták a Funkastrology blogot, amelynek nevét később DarkstarAstrology-ra  változtatták. (Az Asztropresszen is található néhány fordítás az oldalról). Jamie 2013-ban, válásukat követően indította el saját honlapját, az Astrology Kinget. Sajnálatos módon, egészségi állapota miatt már kevesebbet ír, de blogján rengeteg igényes cikk található – angolul értőknek ajánlom. Állócsillagokról, fényszögekről szóló írásai nagyon színvonalasak.

* Valamennyi állócsillag pozíciója a 2000-es adatoknak felel meg. A precesszió jelensége miatt ehhez az értékhez 72 évente 1 ° -ot kell hozzáadni.





Kapcsolódó

Állócsillagok

Constellation of Words :  Ras Elased Australis

 

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!