Rólam

 

1997 – ben végeztem el a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet négy éves iskoláját, de ennél jóval régebb óta foglalkoztatnak a tradicionális önismereti rendszerek, az asztrológia mellett pl. a Tarot, ezek hermetikus, pszichológiai (jungiánus) ill. kultúrtörténeti megközelítése. Közel áll hozzám az archaikus kultúrák képi világa is.

Ügyfeleim születési képleteinek elemzésekor a hagyományos asztrológia módszerei mellett a jungi mélylélektan ismeretanyagát is felhasználom.. Angolul is vállalok életvezetési tanácsadást ill. asztrológiai, pszichológiai témájú szövegek fordítását.

 Kiegészítő módszerként vagy önálló technikaként is vállalok, angol és magyar nyelven előrejelzést Tarot kártyából. A Rider- Waite paklival dolgozom

 Emellett több év változatos sajtótapaszttal (Kurír, Dívány, MTI,stb) rendelkezem, asztrológia praxisom mellett jelenleg is szabadúszó újságíróként dolgozom

 Természetesen magam is igyekszem hétköznapjaimat összhangban élni születési képletem realitásaival Fontos szerepet játszik életemben a hatha jóga, meditáció, természetes táplálkozás, az álmaimmal, életerőnk, kreativitásunk forrásával való folyamatos kapcsolattartás.

 

Kiss Katalin

 

asztropressz@gmail.com

+ 36 30 312 91 79

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!

“Rólam” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?