Rólam

 

1997 – ben végeztem el a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet négy éves iskoláját, de ennél jóval régebb óta foglalkoztatnak a tradicionális önismereti rendszerek, az asztrológia mellett pl. a Tarot, ezek hermetikus, pszichológiai (jungiánus) ill. kultúrtörténeti megközelítése. Közel áll hozzám az archaikus kultúrák képi világa is.

 

A születési képletek elemzésekor a hagyományos asztrológia módszerei mellett a jungi mélylélektan ismeretanyagát is felhasználom. Kiegészítő módszerként Tarot kártyával ( Rider- Waite pakli) dolgozom

 Több év változatos sajtótapaszttal (Kurír, Dívány, MTI,stb) rendelkezem, asztrológia praxisom mellett jelenleg is szabadúszó újságíróként dolgozom

 Természetesen magam is igyekszem hétköznapjaimat összhangban élni születési képletem realitásaival Fontos szerepet játszik életemben a hatha jóga, meditáció, természetes táplálkozás, az álmaimmal, életerőnk, kreativitásunk forrásával való folyamatos kapcsolattartás.

 

Kiss Katalin

 

asztropressz@gmail.com

+ 36 30 312 91 79

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .