Az ukrán-orosz konfliktus fordulópontja?

Smiljana Gavrančić

A Halak 15° kritikus szerepet tölt be Ukrajna/Kijev életében. Smiljana Gavrančić szerb asztrológusnő egy 2014-ben írt, angolul is elérhető bejegyzésében részletesen kifejti, miért. Egyik indoklása, hogy Jupiter (a veszély 8. házának uralkodója) és az Északi Csomópont (a jövő) felezőpontja Ukrajna 1918-as horoszkópjában a Halak 15º-án áll, tehát az állatövnek ez a foka nagyon érzékeny hely az ország számára. Az 1918 január 22-i képletben (Kharkov 12:23 helyi idő) a Jupiter száműzetése jegyében, az Ikrek 01°31′-en áll és ráadásul retrográd. Így, annak ellenére, hogy a Jupiter jótevő bolygó, egyes tranzitjai problémásak. A csernobili katasztrófa időpontjában, 1986 április 24-én a Jupiter szintén a Halak 14°23′-on, a kritikus 15° tőszomszédságában tartózkodott. Gavrancsics szerint az idei Halak Jupiter tranzit szintén nagy kihívásokat tartogat Ukrajnának, különösen azok a napok, amikor a Jupiter a Halak 15°-ra ér. Egy március 3-án kelt Facebook posztjában a szerző azt írja, hogy március 5-10 közötti időszak fordulópont lehet az ukrán -orosz konfliktusban. Érdekes gondolatok, többek között arról is, miért azonosítja magát Vlagyimir Putyin tudat alatt I Vlagyimir kijevi nagyfejedelemmel.

Az Asztropressz küldetése az aktuális és várható bolygóhatásokkal, a személyi horoszkópban rejlő lehetőségekkel és korlátokkal kapcsolatos reális tájékoztatás. Akkor is, ha ez nincs összhangban a new ages „szellemiség” által diktált minden szép-minden jó narratívákkal. Erre az esetre is vonatkoznak a kommentelési etikettben írtak: aki nem ért egyet az itt megfogalmazott szempontokkal, nyugodtan abbahagyhatja oldalam követését és keressen magának lightosabb olvasnivalót. Nincs harag 🙂 Mindkettőnknek időt, energiát spórol meg 🙂 Nekem legalábbis rengeteget, hiszen nem kell az irreleváns kommentek moderálására, nagyon sok esetben ezzel egyidejűleg szerzőik spammelés miatti jelentésére és letiltására is pazarolnom értékes időmet. Így ezt további hasznos tartalmak írására fordíthatom. Bevallom, annak ellenére, hogy naponta többször is kénytelen vagyok sort keríteni rá, utálom használni a “Törlés”, “Tiltás” funkciókat. Mindkettőnknek szebb lesz a napja, ha egyáltalán nem kerülök, vagy a jelenleginél sokkal ritkábban kerülök ilyen kínos döntéshelyzetekbe. Bízom benne azonban, hogy az ezogagyi helyett a valósággal nagyobb összhangban levő tartalmakra fogékony, azokat kimondottan igénylő többség -vagyis a tényleges célközönségem – a jövőben is velem marad.

A napokban közzétett legutóbbi bejegyzéseimben, bemutattam, milyen nagy jelentősége van a Halak 15°-nak Ukrajnára és Kijevre nézve. Azt is elmondtam, hogy 2022. március 5-10. között, amikor a tranzit Jupiter átlépi a Halak 15°-át, ez lehet a fordulópont. Miért?

Ukrajna horoszkópja, forr Ukrajna és a Halak 15°




✓ Mert Ukrajna mindig is érzékeny volt a történelem során a Halak 15°-ában, még az 1986-os csernobili atomrobbanás is akkor történt, amikor a Jupiter a Halak 15°-án tranzitált.
✓ Nos, ezúttal, 2022. március 6-án, vasárnap, a Nap és a Jupiter is a Halak 15°-án lesz, amely egy fontos férfialakra utalhat, aki jelentős szerepet kap Kijevben, Ukrajnában. Minden jegy 15°-a azt jelenti, hogy az illető valamilyen formában a Központ, a “Király” alakját testesíti meg.
✓ Ugyanezen a napon a tranzit Vénusz és Mars belép a Vízöntő 0°-ába, ahol a Jupiter és a Szaturnusz 2020 decemberében nagy konjunkciót a képezett, és ahol Oroszország 862-re felállított horoszkópjában 980. június 11-én, amikor Vlagyimir nagyfejedelem a Kijevi Rusz uralkodója lett, napív direkcióban a Nap és a Szaturnusz együttállást képezett. Erről a tegnapi Fb cikkemben írtam.
✓ Nos, a tranzit Nap(fejedelem, király)/Jupiter (Nagy) a Halak 15°-ánál lehet Nagy Vlagyimir képe.

Ki lesz ma a kijevi Nagy Vlagyimir? Csak emlékeztetőül, Kijev, Ukrajna fővárosa képletében, a Hold (nép) a Halak 15°-ában áll a 8. (háború, veszélyes helyzetek)
Mint a poszthoz csatolt fotón láthatjátok, az Aquila csillagkép, amelynek a Sas a témája, a Bika 8°-tól a Vízöntő 15° terjed. A Sas az USA, Oroszország, de Hitler Harmadik Birodalmának is nemzeti szimbóluma. Ebben található, (a Sas nyakán), a Vízöntő 1°-án a Mars/Jupiter természetű Altair állócsillag. A Mars/Jupiter mindig valami háborús tábornok képe. A Nyak a Szív és az Elme közötti átmenet szimbóluma. A szavakat jelképezi.




A következőket akarom ezzel mondani:

✓ mióta elkezdődött a háború Ukrajnában, a földön harcol a hadsereg, mivel a Mars a Bakban, egy föld jegyben áll, és végül is még a Mars is közel áll a Plútóhoz (háború), és a jegyben emelt helyzetben levő Mars tudja, hogyan fogja vissza magát. Sőt, arról is beszéltem, hogy az exaltált Mars nem fog könnyen háborúba menni.
✓ de mihelyt a Mars március 6-án a Vízöntőbe lép, és a következő két nap folyamán áthalad az Altair csillag fölött, légi háborúra számítok, harci repülőgépek révén,
✓ Továbbá, mivel a kijevi Nagy Vlagyimir kapcsolatban áll a Vízöntő 0°-ával, nagyon valószínű, hogy március 6-7-8. körül Putyin megszerzi Kijevet, és felébreszti Nagy Vlagyimir szellemét.

Ukrajna és Halak 15° ról írt cikkem, és 2019-es bejegyzésem, megjósoltam, hogy Zelenszkij megnyeri a választásokat, de azt is hozzátettem, hogy még Putyinnal való karmája még ebben az esetben is a veszteség karmája, blogomra látogatva olvasható.

A 2022 március 3-i Facebook poszt





A szerzőről

Smiljana Gavrančić a belgrádi “Johannes Kepler” Asztrológiai Kutató és Oktatási Intézetben szerzett asztrológusi képesítést, ahol 2010 októberében diplomázott, megvédve az “Európai Unió – In Varietate Concordia” (sokféleségben egyesülve) című mundán asztrológiai szakdolgozatát, és elnyerte a diplomás kutató asztrológus minősítést. 2011 februárjában teljesítette az asztrológiai tanácsadói munkakör betöltéséhez szükséges követelményeket, és még ugyanezen év márciusában nemzetközileg hitelesített hivatásos asztrológus lett.

A klasszikus asztrológia irányzataiban való jártassága miatt egyike azon kevés asztrológusnak, akiknek elfogadom karmikus asztrológiai fejtegetéseit.





Saját, a 2022 március 4 – 8 közötti időszakkal kapcsolatos, FB-n közzétett  március 4-i érszrevételeim:

Azt hiszem, tegnapról (márc 3I  mára (márc 4) virradóan nemcsak nekem okozott álmatlan éjszakát a zaporizzsjai atomerőmű, Európa legnagyobb nukleáris erőművének a sorsa. Az emberiség történetében még nem volt példa arra, hogy atomerőművet lőjenek – szerencsére győzött a józan ész, no nem az oroszok részéről, és az ukránok inkább feladták, az egész Európát érintő katasztrófát elkerülendő. Talán az újhold-Jupiter kombó, 5-én bepontosuló Nap-Jupiter együttállás kellett ahhoz, hogy ne legyen egyelőre nagyobb baj.
Hogy meddig tart a viszonylagos szerencse, jó kérdés. A helyzet továbbra is instabil, és ha a zaporizzsjai meg is ússza, nem árt szem előtt tartani, hogy vannak Ukrajnában más atomerőművek is. Ahogy Európában is. Ez nemcsak erre a hétvégére igaz.
Az egészen közeli jövőt illetően veszélyes napok előtt állunk, a Hold az önmérsékletéről nem kimondottan híres Kosban van, szombat-vasárnap eléri a Bak Vénusz-Mars-Plútó kvadrátot. A jövő hét eleje sem megnyugtató. Vasárnap du már a Bikában van a Hold, a hétfőt az Uránusszal való találkozója nyitja, aztán a Szaturnusszal és a Merkúrral való dulakodása hozza össze újra a Szaturnusz- Uránusz kvadrátot. Enyhén szólva is robbanékony a légkör, a pakliban nukleáris események is benne lehetnek tényleges atomtámadás nélkül. Tényleg csak imádkozni lehet, hogy a jupiteri energia ne a szélsőségek fokozása, hanem a “szerencse az utolsó percben” irányába hasson. Május 10-től, amikor a Nagy Szerencse bolygója immár a Kosban halad, félő, hogy forrófejűbb, meggondolatlanabb oldala érvényesül (különös tekintettel május végi/június elei, Marssal való együttállására).
És ez nem, nem félelemkeltés, hanem asztrológiai tények, amelyeket a konszenzuális valóság eseményei is igazolnak. Ha csillámpónis posztokat akarsz, nem a megfelelő platformon vagy. Reklamáció, észosztás helyett lehet más oldalakat keresni, az enyémen kívül még több ezer asztrológiai témájú felület van. Privátban pofátlankodóknak jelentéssel/letiltással segítek tudatosítani határaikat.
“Úgy tűnik, Artemisz az emberi tudás és erő korlátaira emlékeztet bennünket. Ezt mondja: „ Lenyűgöző technológia birtokába juthatsz és bizonyos fokú kontrollra tehetsz szert a természet fölött. De vannak misztériumok, amelyeket tisztelned kell, mert az emberi tudás fel nem érhet hozzájuk. A természet világa szent, és nem szabad az emberi mohóság takarmányaként kezelni”. Liz Greene





Kapcsolódó

Újhold a Halakban – 2022

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!