A következő lépés: újhold a Vízöntőben 2019

A Tarot útmutatásai a 2019 február 4 -i Vízöntő újhold által jelzett „következő lépésekről”

A Tarot útmutatásai a február 4 -i újhold által jelzett „következő lépésekről”. Erre a négylapos vetésre újholdkor szoktam sort keríteni, hogy képet kapjak az előttem álló 28 nap prioritásairól. A kártyavetés a következő újholdig, március6-ig terjedő időszakkal kapcsolatos útmutatásokat tartalmaz. Az újholdnál elkezdődött folyamatok teliholdkor, február 19-én tetőznek. Új kezdetekre a teliholdig terjedő időszak alkalmas, főleg az első holdnegyedig (február 12) hátralevő napok.

Az ilyen leírások nagyon hasznosak lehetnek, de megvannak a korlátaik. Nem alkalmazhatók automatikusan,receptszerűen”. BővebbenMire jók, jók-e valamire egyáltalán az asztrológiai receptek?Mindenkinél más és más módon, a személyi horoszkóp sajátosságaitól függően nyilvánulnak meg.Tekintve, hogy a Föld jelenlegi népességetöbb mint 7 és fél milliárd, ennyi horoszkóp -variáció létezik. Beláthatod, hogy a szóba jöhető változatokat nem áll módomban egyenként kivesézni, komment formájában végképp nem. A TIÉDET sem 🙂 Kérlek tehát, ne tegyél fel olyan kérdést, hogy rád hogyan hat, mert nem fogok rá válaszolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre kerülnek…

Kiindulópont: Az Erő

Az akadályozó tényezők ellenére januárban folyamatosan olyan hatások érvényesültek, amelyek tettekre ösztönöztek. A Kos MarsNyilas Jupiter lendületet adott, kalandvággyal, kockázatvállalási kedvvel töltött el. A részleges napfogyatkozás a Bakban, az egész január folyamán erőteljesen érvényesülő szaturnuszi és plútói befolyások a változtatás szükségét hangsúlyozták; egyszersmind azt is egyértelművé tették, hogy eredmények csak szívós munkával, a testi – lelki állóképesség fejlesztésével érhetők el. Sokaknak sikerült átmennie a megmérettetésen, különösen, ha olyan célok érdekében vetették be magukat, amelyekkel szívvel- lélekkel azonosulni tudtak. A február 4-i újhold így kedvező alapokat teremtett a folytatáshoz.

Mit ne tegyél most: Az Akasztott

Bár február második felében már nem mennek túl olajozottan a dolgok, ebben a hónapban még nem kell tartani az elakadástól. Március folyamán már nem lesz ennyire kedvező a terep, áprilisban pedig tovább kuszálódnak a szálak: most kell tehát tető alá hozni mindazt, amit lehet. Az Akasztott a lemondás, áldozatvállalás lapja is, aminek gyakran van jogosultsága. Ebben az időszakban azonban nem – különösen ha e hozzáállás destruktív változatairól, pl. önfeladásról, áldozat- játszmáról van szó. Önmagunk, saját érdekeink, a számunkra fontos célok, ügyek beáldozásáról pedig végképp nem lehet szó.
Ehelyett ez a fontos : Kelyhek Apródja

Mint a februári újholdképletről írt összefoglalóban már szó volt róla, a terep korántsem akadálymentes. A Vízöntő azonban a barátok, támogatók jegye is, így egész biztos, hogy lehet találni olyanokat, akik előmozdítják ügyeinket. Ehhez persze az is szükséges, hogy mozgásba lendüljünk, kimenjünk a világba. Jó ötlet megosztani terveinket, célkitűzéseinket az arra érdemesekkel, megnyílni a segítőkész gesztusoknak. Ha az elmúlt heteket feszültség  jellemezte is, a légkört most békülékenység hatja át.

Ide vezet: Kelyhek 10

Ha elég nyitottak vagyunk és elég aktívan keresünk, megtaláljuk azt a tápláló közeget, amelyben kibontakoztathatjuk elképzeléseinket. A Kelyhek tapasztalati tartományában elérhető legnagyobb boldogságot jelképező lap egyaránt utalhat a családi élet, az otthon nyújtotta örömökre, meghitt közösségi légkörre, illetve arra, hogy a bennünk lévő harmónia a külvilágból is harmonikus, magukkal és másokkal is békében levő embereket hoz életünkbe.

Kapcsolódó

Február 2019

Újhold a Vízöntőben 2019 február 4

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!