Vigyázz magadra, viselkedj okosan, állj készen a változásra !

Nadia Gilchrist a 2018 július 27-i teljes holdfogyatkozásról

“Ez az eklipsz fordulópontot jelezhet a múlttól való elszakadásra tett erőfeszítéseidet illetően, vagy felpörgeti az eseményeket, valami eléri a csúcspontját. (…) Tartsd szem előtt azonban, hogy a múlttal való szakítás nagyon váratlan, kiélezett formában is végbe mehet. Villámcsapás-szerű megvilágosodás-és felszabadulás élményekben is részed lehet. Ha elég súlyos következményekről van szó, mindezt nem felszabadulásként fogod megélni. De nyugi: valójában az.”

Teljes holdfogyatkozás a Vízöntőben, retrográd Mars

Nadia Gilchrist | Ruby Slipper blog

A július 27-i teljes holdfogyatkozás a Vízöntő 4°-án jön létre, a Hold együttállást képez a Marssal. Azokkal az eseményekkel áll kapcsolatban, amelyeket a Mars ezt megelőző, Déli holdcsomóponttal ( június 8, július 20) való együttállása és a következő, 2018 szeptember 6 – i találkozása jelez. Az Oroszlán Nappal szemben álló Mars egyszersmind tolatási ciklusa felénél tart jelenleg. Bármit hozott is a felszínre ez a retrográd szakasz, a telihold reflektorfényébe kerül. Ez az eklipsz fordulópontot jelezhet a múlttól való elszakadásra tett erőfeszítéseidet illetően, vagy felpörgeti az eseményeket, valami eléri a csúcspontját. Passzivitásról szó sincs. Talán azonnal cselekedned kell, vagy valamit felül kell vizsgálnod, újra kell csinálnod. (retrográd Mars)

teljes holdfogyatkozás a Vízöntőben, 2018 július 27, Bp. 22:20



Az Uránusz ( a Vízöntő ura) a Bikából vet kvadrátot a teliholdra, még kiszámíthatatlanabbá téve a fejleményeket. Váratlanul lehet részed lezárások, elválások különböző típusaiban, vagy az eddigi tettek eredményeivel kell hirtelen szembesülnöd. Az Uránusz/Vízöntő felszabadulás, szabadság témái fokozott jelentőséget kapnak. Tartsd szem előtt azonban, hogy a múlttal való szakítás nagyon váratlan, kiélezett formában is végbe mehet. Villámcsapás-szerű megvilágosodás-és felszabadulás élményekben is részed lehet. Ha elég súlyos következményekről van szó, mindezt nem felszabadulásként fogod megélni. De nyugi: valójában az.

A Nap (az Északi csomópont előre mutató ösvényének az ura) trigont képez a Kosban tolató Chironnal (ura a Mars ) nyomatékosítva azt a tényt, hogy bármi történjék is, szükségszerű és végül megkönnyebbülést hoz. A konfrontáció és az elszakadás, kitörés különböző formái segíthetnek túljutnod mindazon, ami félelemmel tölt el és sebezhetővé tesz. Még meg is növelheti önbizalmadat. Egyesek számára ez őrült ugrást jelenthet az ismeretlenbe. Ez része lehet újszerű, radikális gyógymódod tervének. A Mars témái még egyszer: bátorság, cselekvés, düh, határozott cselekvés. A Chiron és a Mars tolat , így talán konfrontálódhatsz egy olyan fájdalmas témával, ami már régóta fortyogott a felszín alatt.

További jó hír, hogy a Szűz Vénusz és a Bakban tolató Plútó trigonja ugyanezen a napon, néhány órával az eklipszet követően pontosul be. Erre a fényszögre a gyakorlatban is támaszkodhat, egyszersmind pontosan, mégis leheletfinoman hozza tudomásodra: mi a helyes és mi tesz jót neked.

A Mars – Uránusz kvadrát a balesetek, erőszak veszélyét is magában hordozza – ezért légy fokozottan óvatos. A Szűz Vénusz jelenléte azonban azt sejteti: okosan is képes vagy kezelni a történteket; pontosan tisztában leszel azzal, mi a helyes és mi a helytelen. A felszabadulás és a rombolás között nagy a különbség, és ha nem is áll módodban ellenőrzés alatt tartani az eseményeket, még mindig kidolgozhatsz egy visszavonulási tervet (hiszen tisztában vagy azzal, hogy valami jön feléd).

Vigyázz magadra, légy okos, állj készen a változásra.




 

Kapcsolódó

 

Júliusi előrejelzés

Teljes holdfogyatkozás a Vízöntőben : felfordulás, átalakulás, áttörések (Leslie Hale)

Teljes holdfogyatkozás, vérhold – 2018 július 27 (Jamie Partridge)

Részleges napfogyatkozás a Rákban – 2018 július 13

A Tarot a július 13-i részleges holdfogyatkozásról

Eklipszek tematikus oldala

Sorsfordulók hírnökei – általános tudnivalók a nap-és holdfogyatkozásokról

Érzelmi átértékelések, lezárások, sorsfordulók (holdfogyatkozásokról általában)

Júliusi előrejelzés

Tűzvihart, jégesőt tartogat a nyár ( a Vízöntő Mars szembenállása az Oroszlánban haladó bolygókkal)

Nehezen összehangolható ellentétek : fix T – kvadrát, 2018 nyár

A Mars tolatása a Vízöntőben – 2018 nyár

Az Uránusz (Liz Greene)

Az Uránusz a Bikába lép

Bika – Uránusz tranzitok és a történelem

Mars – Uránusz kvadrát – 2018 nyár

Nap – Uránusz kvadrát

Vigyázat, balesetveszély !

További cikkek

Néhány csillagászati tudnivaló a július 27-i holdfogyatkozásról (HVG)

Total Lunar Eclipse In Aquarius – Fire In The Sky (Astro Butterfly)

The Longest Eclipse of the Century (Astro Butterfly)

Lunar Eclipse in Aquarius: Seeing Red (Lua Astrology)

Aquarius Lunar Eclipse : Cleaning the Air (BigSkyAstrology)

Total Lunar Eclipse 27 July (Peter Stockinger)

Eclipse ! July 2018 (Jessica Adams)

Blood Moon. Total Eclipse. Astrology Secrets. (Jessica Adams)

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!