New Age Bullshit Generator

Egyik nagy kedvencemet, a New Age Bullshit Generatort  angolul értők ezután az én oldalamon keresztül is elérhetik.

 

 

Az Asztropressz tényleges, és nagyon kedvelt célközönsége azért, hogy együtt röhögjük betegre magunkat. Az oldal kevésbé kedvelt parazitái – akik egyébként rengeteg más felületet is bekövetnek hogy ezekről ollózzák össze tartalmaikat, amiket majd  bullshitjeikkel felhígítva értékesítenek – meg azért, hogy végre ütős egyéni szövegeket is gyárthassanak 🙂 Ha nem tudtok angolul édeskincseim, legfeljebb beiratkoztok egy nyelvtanfolyamra, és végre valami hasznosat is tanultok majd a kérj hamuban sült lóf@szt az univerzumtól-instant megvilágosodást- instantcukiasztrológia-hogyan nyúld le és értékesítsd a másik szellemi termékét és eközben hogyan idealizáld meg a k@cs@gséged- gyorstalpalók helyett. Ja, utóbbit nem tanfolyamokon oktatják, hanem ebben a közegben uralkodó mentalitás. Vagy lehet, hogy az ilyen mindsettel rendelkezők találják meg ezeket a tanfolyamokat;  az efféle mi volt előbb, tyúk vagy tojás kérdéseken egyébként is felesleges agyalni.

Love and Light! 🙂

A használati utasítás egyszerű. Azt hiszem elég az eredeti szöveg fordítása, plusz magyarázat felesleges.




“Namaste. New Age terméket és/vagy szolgáltatást szeretne eladni? Elege van abból, hogy értelmetlen szövegeket gyárt csillagszemű vásárlóinak? Szeretne csatlakozni a bestseller önsegítő szerzők sorához? Segíthetünk.

Csak kattintson és az igazság megnyilvánul.

Kattintson az oldal tetején található Reionize electrons gombra (ld az oldalon), és generáljon egy teljes oldalnyi New Age maszlagot.

Az ötletet Deepak Chopra filozófiai vitáinak követése adta.

Miután több órát töltöttem a New Age- retorika tanulmányozásával, úgy döntöttem, hogy megpróbálok olyan kódot írni, amely automatikusan generálja és egy kicsit felgyorsítja a dolgokat.
Összeállítottam egy listát a New Age divatos hívószavaiból és közhelyes mondatmintáiból, és ez lett az eredmény.

Itt is kaphat majd néhány mélyértelműnek ható ostobaságot.

Szóval, mire való ez?

Tegye fel a weboldalára helykitöltő szövegként. Nyomtassa ki és tartson belőle előadást jógaóráján, és figyelje meg, kitalálja-e valaki, hogy számítógép írta. Használja a legmendőbb bestseller megírására önsegítő műfajban, vagy adjon vele hamis reményt depressziós barátainak és családtagjainak”.




Íme egy random generált bullshit; érdemes kísérletezni 🙂

 

Hiszünk, megvalósítjuk magunkat, újjászületünk

Az összetartozás egy állandó dolog. A szubatomi részecskék célja nem a szenvedés, hanem a tudatos élet magvainak elültetése.

Semmi sem lehetetlen.

A tudás felfedezést igényel. A tudatos élet az áramlás (flow) és a mi igazságunk. A kibontakozás által reflektálunk.

Nehézen lehet eldönteni, hol kezdjük el. Hogyan navigáljunk ebben a spirituális álomidőben? A naprendszer üzenetekkel hív benneteket. Halljátok?

A tudás felfedezést igényel. A tudatos élet az áramlás és a mi igazságunk. A kibontakozás által reflektálunk.

A tudatosság a kvantumenergia felturbózott elektronjaiból áll. A “kvantum” az örömteli elmélyülést jelenti. Elektromos impulzusokként létezünk. Te meg én a teljesség álmodói vagyunk.

A koherencia és a káprázat kereszteződésében állunk.
Ez az élet nem más, mint a végtelen egészség önmagát újraértelmező szikrája. A bolygó rezonancia kaszkádot sugároz. A tudomány mai álláspnontja szerint a természet esszenciája a karma





Kapcsolódó

Vízöntőkori újjászületés vagy töneges elbutulás?

A reinkarnációs asztrológia kritikus felülvizsgálata (Glenn Perry)

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!