Mindennapi túlélési technikáink

Szeptember 10-tőla hónap végéig újra a Szűzben halad a Merkúr. Idén először július 25-én lépett otthonába, az analitikus és gyakorlatias földjegybe, aztán augusztus 11-én hátraarcot vágott és visszatolatott az Oroszlánba. Azóta sok minden letisztult: birtokába jutottunk a szükséges információknak, megválaszoltuk a kérdéseket. Valószínűleg nem egészen önszántunkból tettük, de a folyamatos késések miatt kénytelenek voltunk az eddig elbagatellizált részletekkel is foglalkozni.





A Nap- Plútó trigon szeptember 9-én vált egzakttá. A fényszög gyakorlatiasabbá, összeszedettebbé tesz, egyszersmind megérzéseink is jobban működnek. Most remélhetőleg sokkal tudatosabban látjuk át, milyen irányú erőfeszítéseink térülnek meg, hogyan dolgozhatunk jobb hatásfokkal céljaink megvalósításán, mi módon növelhetnénk állóképességünket, életerőnket, hogyan élhetnénk egészségesebben vagy gyógyulhatnánk meg, mi veszélyezteti biztonságunkat és hogyan védhetnénk ki ezt.

A Plútó azonban nem adja ingyen ajándékait: olyan próbatételeknek is alá vethet, amelyek alaposan próbára teszik túlélőkészleteinket. (Bővebben : a Plútó archetípusa). Pár ezer kilométerre tőlünk, a Karibi – szigetvilágban, Kubában, Floridában ez így zajlik. Adjunk hálát a sorsnak, hogy többségünknek „csak” a mindennapok élethalálharcában kell helyt állni.

Miami felé közeledik Irma és José, 2017. szeptember 10

Furacão Irma se aproxima dos EUA com tornado duplo !!

Közzétette: Mundo Misterioso – 2017. szeptember 9.

 

( A képen látható “Viharsárkányt” egy nagy hatású, 2011 július 17-i álmom által inspiráltan rajzoltam 2011 nyarán. Ő, a kínai sárkányokhoz hasonlóan pozitív szereplő volt, és segített kimenekülni egy házból, amelynek a foglya voltam. Felbukkanását hatalmas vihar kísérte. )

 

Kapcsolódó

 

Szeptemberi előrejelzés

A Plútó archetípusa

Próbatételek életre – halálra

Tűz és víz : a 2017 augusztusi eklipszek hozadékai




A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!