Újhold a Nyilasban – 2019

A november 26.i újhold a Nyilas 4°02′-en született meg, helyi idő szerint 16h05′-kor. Egy Nyilas újhold új tervek kitűzésére, új horizontok, új látomások keresésére inspirál. Idén a diszharmonikus hatások ellenére is kedvezőbb lehetőségek vannak céljaink megvalósítására, mint mondjuk a tavalyi Nyilas újholdnál.

Az ilyen leírások nagyon hasznosak lehetnek, de megvannak a korlátaik. Nem alkalmazhatók automatikusan,receptszerűen”. Bővebben: Mire jók, jók-e valamire egyáltalán az asztrológiai receptek? Mindenkinél más és más módon, a személyi horoszkóp sajátosságaitól függően nyilvánulnak meg.Tekintve, hogy a Föld jelenlegi népességetöbb mint 7 és fél milliárd, ennyi horoszkóp -variáció létezik. Beláthatod, hogy a szóba jöhető változatokat nem áll módomban egyenként kivesézni, komment formájában végképp nem. A TIÉDET sem 🙂 Kérlek tehát, ne tegyél fel olyan kérdést, hogy rád hogyan hat, mert nem fogok rá válaszolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre, szerzőik tiltásra kerülnek…

A két fővilágító Szaturnusszal és Plútóval képezett félkvadrátja arra utal, hogy feszültség van a nagyszabású (és minden bizonnyal nagyvonalú) elképzelések és a valóság szűknek érzett keretei között. Ebbe valószínűleg a fogyatkozó tartalékok is beletartoznak. (Hogy tényleg apadnak-e vagy csak az illető érzi így, egyénenként változik, de az biztos, hogy a 2020-as Bak Jupiter – Szaturnusz – Plútó trió világviszonylatban gazdasági mélyrepülést jelez)

A Mars- Uránusz szembenállás túlzott mértékű kockázatvállalásra, bizonytalan kimenetelre hajlamosíthat, a Merkúrral és a Neptunnal szextilt képező Szaturnusz és Plútó azonban talán lehetővé teszi az ostoba kockázatok megkülönböztetését az értelmesektől. (A Merkúr – Neptun trigon november 28-án pontosul be harmadszorra, de az újholdképletben is érződik. Ez a fényszög magában hordozza annak lehetőségét, hogy a racionális oldal összhangban van az intuitívvel, így talán a döntések is jobbak lesznek.)
újhold a Nyilasban, 2019 november 26 Bp, 16h05

Az Uránusszal trigont, a Skorpió Marssal szextilt képező, egymással pedig még mindig együtt álló Vénusz és Jupiter váratlanul felbukkanó lehetőségekre utalhat. A föld elem jelenléte remélhetőleg segít optimálisan kamatoztatni is őket. A jó ötletek remélhetőleg a gyakorlatban is megtérülnek, tevékeny, tudatos közreműködéssel pedig talán még válságos helyzetek is javunkra fordíthatók. Nyitott szemmel járni azért is nagyon fontos, mert leginkább abból fogunk tudni továbbépítkezni, amit most megragadunk vagy kialakítunk. A december 26-i újhold már egy részleges napfogyatkozás, így sokkal kevesebb hozható ki belőle, arról már nem is beszélve, hogy 2020 első teliholdja, ami egyszersmind teljes holdfogyatkozás is, már egybeesik a Szaturnusz – Plútó együttállással.A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!