Menu
Előzd meg a vulkánkitörést !
2019-11-09 napi bolygóállások

Meglehetősen robbanékonyra sikeredhet a hétvége, de némi tudatossággal talán elkerülhető a vulkánkitörés.

Az ilyen leírások nagyon hasznosak lehetnek, de megvannak a korlátaik. Nem alkalmazhatók automatikusan,receptszerűen”. Bővebben: Mire jók, jók-e valamire egyáltalán az asztrológiai receptek? Mindenkinél más és más módon, a személyi horoszkóp sajátosságaitól függően nyilvánulnak meg.Tekintve, hogy a Föld jelenlegi népességetöbb mint 7 és fél milliárd, ennyi horoszkóp -variáció létezik. Beláthatod, hogy a szóba jöhető változatokat nem áll módomban egyenként kivesézni, komment formájában végképp nem. A TIÉDET sem 🙂 Kérlek tehát, ne tegyél fel olyan kérdést, hogy rád hogyan hat, mert nem fogok rá válaszolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre, szerzőik tiltásra kerülnek…

November 10 késő estig a Hold a forrófejű Kosban csörtet, 9-én este a Szaturnusszal , 10-én napközben pedig a Plútóval képezve kvadrátot. Eközben a Marssal is farkasszemet néz, így egy kardinális T- kvadrát alakul ki. Az egyébként is zűrös formáció most olyan forgatókönyvekre adhat lehetőséget, amikor a szó szoros értelemben is fejjel mehetünk a falnak. A most kirobbanó konfliktusoknak sincs igazi győztesük, aki azonban először tüzel, nagyobb valószínűséggel veszít. Ezek a fényszögek balesetveszélyt is jelezhetnek.

A Nap – Szaturnusz szextil, Nap – Neptun trigon, Szaturnusz – Neptun szextil, Merkúr – Plútó szextil, Mars – Jupiter szextil segíthet önfegyelmet gyakorolni és konstruktívabb mederbe terelni az energiákat. A meditáció, valamilyen kreatív tevékenység, visszavonulás a társasági élettől enyhítheti a kilengések amplitudóját.

Hold – Mars szembenállásról bővebben a Hold – Mars erőpróbáló fényszögeknél. A radix-pozícióknál írtak valamelyest az átmeneti hatásokra is jellemzők, azonban, mivel a Hold gyorsan mozog, a fényszögei által jelzett hangulatok és lelkiállapotok sem tartanak sokáig. Ezért nem érdemes kiásni a csatabárdot sem.

(A nemkívánatos kommentelőkkel szokásomhoz híven, igyekszem ma sem vitába bonyolódni. Egyetlen rossz szót sem fogtok hallani tőlem, de  a jól bevált varázsreceptet GARANTÁLTAN alkalmazom : Kéretlen tartalom jelentése + Letiltás + Törlés = Problem solved 🙂  Energiavámpír -típusú [cseppet sem kedves] olvasókra ez fokozottan érvényes !!!! )




Bővebben:

Erőpróbáló fényszögek : a kvadrát és az oppozíció

T – kvadrátok a horoszkópban (Bil Tierney)

Nap – Neptun fényszögek: a kaméleon (AstroArena12)

Nap – Szaturnusz , Szaturnusz – Nap szextil (Robert Hand)

Szaturnusz – Neptun tranzitok (Bil Tierney)

Szaturnusz – Neptunusz / Neptunusz – Szaturnusz tranzitok (Leslie Hale)

Szaturnusz és Neptunusz : a Nagy Ismeretlen feltérképezése (Evolving Door)

Erőpróbáló Hold – Mars fényszögek: együttállás, kvadrát, szembenállás

Erőpróbáló Hold – Mars fényszögek : a vulkánkitörés

Erőpróbáló Hold – Szaturnusz tranzitok

Erőpróbáló Hold – Plútó fényszögek

Hold – Plútó fényszögek : a dráma varázsa

Hold – Plútó fényszögek : a családok sötét oldala

Erőpróbáló Szaturnusz – Hold tranzitok

Mars – Plútó fényszögek: a benned lakozó fenevad (Astroarena12)

Mars – Plútó : az átalakító tűz

Mars – Plútó kvadrát  : válogasd meg a csatateret !

Mars – Jupiter fényszögek (Charles E. O. Carter)

Az archetipális Mars (Linda Reid)

A Plútó archetípusa

Durga a harcos istennő : a Mars és a Plútó princípiuma női horoszkópban

Novemberi előrejelzés

Az Asztropressz küldetése az aktuális és várható bolygóhatásokkal, a személyi horoszkópban rejlő lehetőségekkel és korlátokkal kapcsolatos reális tájékoztatás. Akkor is, ha ez nincs összhangban a new ages „szellemiség” által diktált minden szép-minden jó narratívákkal. Erre az esetre is vonatkoznak a kommentelési etikettben írtak: aki nem ért egyet az itt megfogalmazott szempontokkal, nyugodtan abbahagyhatja oldalam követését és keressen magának lightosabb olvasnivalót. Nincs harag 🙂 Mindkettőnknek időt, energiát spórol meg 🙂 Nekem legalábbis rengeteget, hiszen nem kell az irreleváns kommentek moderálására, nagyon sok esetben ezzel egyidejűleg szerzőik spammelés miatti jelentésére és letiltására is pazarolnom értékes időmet. Így ezt további hasznos tartalmak írására fordíthatom. Bevallom, annak ellenére, hogy naponta többször is kénytelen vagyok sort keríteni rá, utálom használni a “Törlés”, “Tiltás” funkciókat. Mindkettőnknek szebb lesz a napja, ha egyáltalán nem kerülök, vagy a jelenleginél sokkal ritkábban kerülök ilyen kínos döntéshelyzetekbe. Bízom benne azonban, hogy az ezogagyi helyett a valósággal nagyobb összhangban levő tartalmakra fogékony, azokat kimondottan igénylő többség -vagyis a tényleges célközönségem – a jövőben is velem marad.





Általános jó tanácsok 🙂

Vigyázat, balesetveszély !

Vigyázat, manipuláció !

A pszichoterror természetrajza (sorozat)

A vámpírok közöttünk járnak

Így kezeld a dühödet !

Így kezeld hullámvasutazásaidat !

Érzelmi szakítópróbák, életmentő műtétek

Hogy bírod a gyűrődést ?

A mérgező kapcsolatokról – más nézőpontból

Párbeszéd álmainkkal

Az elnyelt életerő visszaszerzése

A Nap ereje : a kreativitás kibontakoztatása



A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!

Comments are closed
* *