Mars – Uránusz együttállás a horoszkópban és tranzitként

“A lázadozásra és a bajkeverésre való hajlam természeted része, de ezt a szeszélyes és zabolátlan energiát muszáj konstruktív tevékenységekre fordítanod. Kreatív zsenialitásod megfelelő irányba terelheti ezt a nyers energiát – ily módon pedig beteljesülés lehet a jutalmad.” Jamie Partridge összefoglalója


Az ilyen leírások nagyon hasznosak lehetnek, de megvannak a korlátaik. Nem alkalmazhatók automatikusan,receptszerűen”. BővebbenMire jók, jók-e valamire egyáltalán az asztrológiai receptek?Mindenkinél más és más módon, a személyi horoszkóp sajátosságaitól függően nyilvánulnak meg.Tekintve, hogy a Föld jelenlegi népességetöbb mint 7 és fél milliárd, ennyi horoszkóp -variáció létezik. Beláthatod, hogy a szóba jöhető változatokat nem áll módomban egyenként kivesézni, komment formájában végképp nem. A TIÉDET sem 🙂 Kérlek tehát, ne tegyél fel olyan kérdést, hogy rád hogyan hat, mert nem fogok rá válaszolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre, szerzőik tiltásra kerülnek…

Mars – Uránusz együttállás a horoszkópban

Mars – Uránusz együttállás személyi horoszkópban különleges alkotóerővel ruházhat fel. Valószínűleg nagyon érdekes életet élsz. Kisugárzásod, szexuális energiád a legkülönbözőbb embertípusokat vonzza életedbe és sokféleképpen irányíthatja rád a figyelmet.

Akár dolgozol, akár játszol, motivációdat, lelkesedésedet, felvillanyozó stílusodat izgalmasnak találja környezeted. Inspirálod és szórakoztatod őket. Az az adrenalinhullám táplál, amely akkor tölt el, ha határaidat feszegeted. Mivel erőteljesen sóvárogsz az izgalmakra, folyamatosan hajszolhatod a borzongást, időnként pedig forradalmár módjára viselkedsz.

Imádod, ha mások felfigyelnek tevékenységedre és munkádra. Akár ebből a fajta elismerésből és megbecsülésből is táplálkozhatsz. Elemi igényed, hogy senki se korlátozza megnyilvánulásaidat igen önállóvá tehet. A stabil családi élet is csak addig lehetséges számodra, amíg nem akadályozza excentrikus személyiségedet.

Erőteljesen vágyakozol mindenféle szokatlan dolog után. Meglehet, különleges tárgyakat gyűjtesz, vagy az okkultizmus vonz. Szenvedélyeid kiélésében nem béklyóznak egy adott kultúra vagy vallás előírásai. Különleges vágyaidat akkor is ki kell élned, ha mások kritikával illetnek miattuk. Ha nem használod ki hihetetlen energiatartalékaidat, váratlan dolgok történhetnek körülötted.

A lázadozásra és a bajkeverésre való hajlam természeted része, de ezt a szeszélyes és zabolátlan energiát muszáj konstruktív tevékenységekre fordítanod. Kreatív zsenialitásod megfelelő irányba terelheti ezt a nyers energiát – ily módon pedig beteljesülés lehet a jutalmad.

Ez a rendkívül erős energia időnként vulkánként tör ki belőled. Ez történhet egy boxmeccsen, mint Joe Frazies esetén, vagy egy gitárkoncerten, mint Jimmi Page-nél. Felszínre törhet egy szellemes és lelkesítő politikai beszéd vagy egy vers formájában is. Az ilyen kitöréseket követően ki kell pihenned magad és fel kell töltődnöd.

A Mars egy adott célra irányuló energiáidat jelképezi. Személyes és szakmai céljaidra koncentrálva elkerülheted, hogy negatív értelemben kerülj a figyelem középpontjába. Az, hogy ennyire kilógsz a sorból, mindig felkavarja körülötted az állóvizet és népszerűvé tesz. Stílusod azonban alaposan felkavarja a kedélyeket, így ne lepődj meg, ha időnként durva kritikával illetnek.Mars – Uránusz együttállás tranzitként

A Mars – Uránusz együttállás tranzithatásként erőteljesen arra ösztönöz, hogy kitörj az életedet korlátozó helyzetekből, bármifélék legyenek is azok. A változás és az izgalom megfűszerezi életed. Spontán és szeszélyes viselkedésre való hajlamod miatt azonban olyan kellemetlen meglepetésekben is részed lehet, amelyek feje tetejére állíthatják életedet.

A kockázatvállalás akkor sem a legjobb ötlet ilyen időszakokban, ha ellenállhatatlan késztetést érzel rá. Szenvedélyes vágyaidat és ösztönös késztetéseidet akkor is kiélheted, ha önfegyelmet gyakorolsz és egy meghatározott célra irányítod figyelmedet. Mostanában azonban nem érdemes mereven ragaszkodni terveidhez és napirendedhez. Az izgágaság és az elszalasztott lehetőségek között meglehetősen keskeny a határ.

Minél hatékonyabban sikerül vágyaid és céljaid megvalósítására irányítanod ezt a szeszélyes energiaformát, annál jobban jársz. Talán jó ötlet új és izgalmas kalandokat, munkát, kapcsolatokat keresned. Ily módon csökkentheted a váratlan események veszélyét.

Személyiséged bizarr oldalát is szabadon engedheted és örömöd lelheted. Viselhetsz például őrült cuccokat vagy a hálószobában is kipróbálhatsz néhány szokatlan dolgot. A megvilágosító erejű felismerések és a kísérletező kedv csodálatos új lehetőségeket hozhat életedbe,Hírességek Mars – Uránusz együttállással

Joe Frazier 0°04′, Paul Keating 0°08′, Marjoe Gortner 0°10′, Lord Alfred Tennyson 0°12′, Sylvia Townsend Warner 0°27′, Jimmy Page 0°28′, Rodney King 0°56′, Eddie Kidd 0°56′, Rutger Hauer 0°58′, Robin Williams 1°05′, Boy George 1°13′, L. Ron Hubbard 1°16′, Robert Downey Jr. 1°18′, Rhianna 1°29′, Johnny Depp 1°38′, Usher 1°39′, Keith Richards 2°19′, Frida Kahlo 2°46′.A szerzőről

Jamie Partridge Ausztráliában élő asztrológus. 1968 szeptember 21-én született, bőséges élettapasztalattal rendelkezik, egészségügyi dolgozótól kezdve a farmi gazdálkodásig sok mindent kipróbált. Szűz stelliumának köszönhetően, miközben az égbolt titkait kutatja, tisztában van az anyagi világ realitásaival is. Ez cikkeiből is kitűnik. Az asztrológia iránt 29 éves korában, nem sokkal Szaturnusz – visszatérése előtt kezdett el érdeklődni, azt követően, hogy egy könyvesboltban „véletlenül” épp élethelyzeteivel rezonáló könyvek kerültek a kezébe. „Azt hiszem, tudat alatt választ szerettem volna találni arra, miért ennyire eseménydús és végzetszerű az életem mostanában” – ismerte fel később.

2009- ben, akkori házastársával, a szintén asztrológus Marina Macarioval közösen írták a Funkastrology blogot, amelynek nevét később DarkstarAstrology-ra  változtatták. (Az Asztropresszen is található néhány fordítás az oldalról). Jamie 2013-ban, válásukat követően indította el saját honlapját, az Astrology Kinget. Sajnálatos módon, egészségi állapota miatt már kevesebbet ír, de blogján rengeteg igényes cikk található – angolul értőknek ajánlom. Állócsillagokról, fényszögekről szóló írásai nagyon színvonalasak.

Kapcsolódó

Az Uránusz jelentéstartalma

A Mars princípiuma az asztrológiában

Mars – Uránusz együttállás: űrkadétok (Darkstar Astrology)

Mars – Uránusz együttállás a Kosban 2019

Mars – Uránusz kvadrát a radixban

Mars – Uránusz kvadrát tranzitként

Mars – Uránusz kvadrát 2018

 

 

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!