A Mars áthaladása a Skorpió jegyén

2017 december 9 – 2018 január 26

December 9-től január 26 -ig otthonában, a Skorpióban halad a Mars. Ez a tranzit sajátos színezetet ad az előttünk álló másfél hónapnak. Az időszak egészséges megéléséhez jó, ha tisztában vagyunk a jegy és a bolygó tulajdonságaival, a harmonikus és a kevésbé szerencsés megélési lehetőségekkel.

Mivel a jelenlegi Mars tranzit során a Jupiter is a Skorpióban tartózkodik, a kombináció pozitív tulajdonságai érvényesülnek, és nekünk is jó lehetőségeink vannak a regenerációra, önfejlesztésre, az eddigieknél hatékonyabb stratégiák kialakítására. Mindkét bolygó szextilt képez a Plútóval is, ami növeli kitartásunkat, kedvez a mélyreható transzformációknak és lehetőséget ad az eredmények tartósítására is.

Ez a pozíció legmélyebb vágyaink, motivációink vizsgálatára szólít fel. Górcső alá kell vennünk, hogyan éltünk vagy éltünk vissza erőnkkel és nagyfokú őszinteséget követel úgy magunkkal, mint másokkal szemben.

Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a tranzitból, válaszolj őszintén az alábbi kérdésekre. Ezt követően pedig tedd meg mielőbb a szükséges lépéseket.

  • Mit akarsz valójában?
  • És mire vagy kész (vagy nem vagy kész) azért, hogy elérd ?
  • Mitől kell megszabadulnod vagy mit kell átalakítanod annak érdekében, hogy olyan életet élhess, amelyben szenvedélyesen kifejezheted önmagad és sokkal mélyebb kapcsolatot alakíthatsz ki másokkal?
  • Milyen területeken kell visszaszerezned erődet ahhoz, hogy olyan életet élhess, amilyet szeretnél és megtehesd, amire vágysz?

Az alábbi két cikk részletesebben tájékoztat a Skorpió Marsban rejlő lehetőségekről és buktatókról:

Skorpió Mars a radixban : mélységeink ösvényein (saját)

Mars a Skorpióban tranzitként és a radixban (Iulia Trandafir)A jelenlegi tranzit fontosabb állomásai:

dec 28, 2017 : Mars – Neptun trigon (Skorpió – Halak 11°)

jan 2, 2018 : Mars kvadrátban a holdcsomópontokkal ( 15° Skorpió/Ororszlán/Vízöntő)

jan 6, 2018 : Mars – Jupiter együttállás ( Skorpió 17°)

jan 8, 2018 : Mars – Plútó szextil ( Skorpió – Bak 19°)

jan 9, 2018 : Mars -Vénusz szextil ( Skorpió – Bak 19°)

jan 9, 2018: Mars – Nap szextil (Skorpió – Bak 19°)

jan 17, 2018 : Mars – Uránusz kvinkunx ( Skorpió – Kos 24°)

jan 18, 2018 : Mars – Chiron trigon ( Skorpió – Halak 25 )

jan 26, 2018 : a Mars a Nyilasba lép
 

Kapcsolódó:

Decemberi előrejelzés

Skorpió Mars a radixban

Mars a Skorpióban (Iulia Trandafir)

Hozd ki a legtöbbet a Skorpió Jupiter tranzitból !

Jupiter – Neptun trigon : mélységeink kincsei

A Plútó archetípusa

A Mars princípiuma  az asztrológiában

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ NÉHÁNY SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÜKHÖZ CSAK SZEMÉLYES EGYEZTETÉST KÖVETŐEN JÁRULOK HOZZÁ!